Afgelopen donderdag kwam onze container met nieuwe voorraad binnen en hebben wij 4 dagen volop staan uitpakken en monteren.
We hebben heel veel klanten weer blij kunnen maken met hun ‘lang verwachte’ daktent.

Maar waarom kiezen voor een daktent?

Vakantie vieren kan op verschillende manieren, sommige kiezen voor een luxe all-in hotel/ een bungalow/ grondtent/ stacaravan ,,, maar wat als je nu kiest voor een daktent?

5 voordelen van een daktent (zeker nu!)

De vakantieperiode breekt weer aan. Vakantieplannen worden dit jaar voor vele last minute gemaakt. De daktent wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Zeker in een tijd waarin we de behoefte hebben om eropuit te trekken en tot rust te komen. Een weekendje de natuur in en genieten van de rust. Gemakkelijk en snel zonder teveel gedoe. En daar is de daktent; het avontuurlijke en wendbare kampeermiddel waar je snel van kan genieten. Toch krijgen wij nog vaak wat vragen van mensen? wanneer ze onze daktent zien of ons er over horen praten. Een daktent? Hoe dan? en met de kinderen?

Daarom bij deze: 5 voordelen van een daktent!

 1. Hoog en Droog
  In een daktent slaap je op het dak van je eigen auto. Je ligt dus niet op een (altijd lek) luchtbedje op een koude, natte, modderige of ongelijke ondergrond. Lekker droog, warm en comfortabel op een 7cm matras. Dat slaapt wel zo fijn. Je matras en zelfs je dekbed en kussens kunnen in de tent blijven, ook tijdens het rijden. Je vouwt dus niet alleen je tent uit, maar je hebt tevens ook direct een opgemaakt bed, je hebt immers vakantie 🙂
 2. Gemakkelijk en Snel
  De daktent is heel eenvoudig uit te vouwen. De hoes rits je gemakkelijk los en daarna vouw je de tent in zijn geheel in 1 soepele beweging uit door het trappetje naar beneden te drukken/trekken. Daar zijn geen spierballen voor nodig. Hierdoor heb je geen gedoe met haringen en tentstokken en ben je binnen een paar minuten ge?nstalleerd. Ideaal voor als je veel onderweg bent of een korte kampeertrip wilt beleven. Of gewoon voor als je van gemak houdt natuurlijk.
 3. ?Een comfortabele Slaapplek in de buitenlucht
  De matras is 7 cm dik en 210 cm lang. model Geertje en Lotte hebben een matras van 140cm, model Simon van 160 cm zo kun je lekker ruim slapen, met kind tussen jullie in. Ook hebben onze daktenten een netje binnen in je tent waar je je vest/zaklamp en andere spullen in kan opbergen en behoud je heel je matras vrij om te slapen. Je word ook niet wakker met een rits afdruk in je gezicht, zoals onze ervaring zelf is geweest! Alle ramen zijn voorzien van een muskietennet. zo kun je lekker koel slapen en heb je de mooiste uitzichten. Onze modellen hebben alle 3 de mogelijkheid tot skyview, een open dakraam om bij een heldere hemel vanuit je bed naar de sterren te staren. Hoe romantisch is dat?
 4. ?Vrijheid
  Een daktent biedt gegarandeerd een gevoel van vrijheid. Een auto met daktent is zeer wendbaar, waardoor je op plekken komt die voor bv een caravan niet toegankelijk zijn of waar je met een gewone tent geen regelmatige bodem zou hebben om op te slapen.? Een daktent is je priv?kamer op het dak van je auto. Dat is nog eens ?a room with a view? en sterrenhemel.
 5. ?Avontuur
  Vind de avonturier in jezelf, bepaal je eigen route en zoek jouw unieke kampeerplek in eigen land of buitenland. Langs het strand of bij een meer, in de bergen, op een camping of in de stad; een auto met daktent brengt je overal. De trekhaak en de ruimte in je auto blijven vrij voor andere spullen. Dat maakt een daktent een goede combinatie met vele hobby?s.

Voor ons is kamperen met een daktent de ideale vakantie!

Mocht je ook enthousiast geworden zijn dan kom gerust een keer langs om te kijken of voor verdere informatie.
Volg ons ook op Facebook en Instagram en zie foto’s van blije klanten.

Komende weken hebben wij zelf vakantie en je raad al wel hoe wij er op uit trekken.
Enjoy!

Groetjes team Storm
Evelien en Marlies

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.