Upcoming events

16-17 maart 2024 Rhein-Waal

Voor de 4e keer vindt de 4×4 rhein waal plaats op het terrein van het expositiecentrum Kalkar. De offroad-beurs is de ontmoetingsplaats voor offroad-fans uit drie landen. Daar vind je alles voor je volgende avontuur. Op meer dan 9.000 m? haloppervlak biedt de 4×4 rhein-waal een offroad-avonturenwereld die niets te wensen overlaat: een compleet weekend met alles wat met voertuigen, daktenten, pick-up cabines, trailers, expeditie materialen te maken heeft ,offroad-kleding, survivaluitrusting en veel inspiratie voor reisplanning enz. – en natuurlijk tal van gelijkgestemden.

24-25-26 Mei Game Fair Vlaanderen

Deze jaarlijkse Gamefair zal voor alle buitenmensen het ontmoetingspunt van het jaar worden.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers.

Ook Hubertus Vereniging Vlaanderen, de belangenbehartiger van de jachtsector, zal aanwezig zijn met een ruime en gezellige stand, waar (toekomstige) leden, jonge jagers en wildbeheerders elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en een babbel. De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

20-21-22 September jacht en Buitenleven Liempde

Het evenement voor het hele gezin op Landgoed Velder in Liempde. Een prachtig buitenevenement in de bossen van het Groene Woud, met verschillende standhouders en demo’s het hele weekend lang. 

Alles wb jacht en outdoor living.
Met producten zoals Barebones, Pinewood, Kleankanteen, The Original woodstove en onze Stormdaktenten.

Leuk voor jong en oud dus kom gezellig langs en ervaar het buitenleven en de jacht.

19-20 oktober 4x4 vakantiebeurs

De beurs is nog altijd bij uitstek de plek waar je moet zijn voor een avontuurlijke vakantie (voorbereiding) met jouw 4?4. Tijdens deze editie op ‘t Watergoed is er voor de bezoeker weer van alles te beleven. Er is van alles te vinden over vakantiebestemmingen, avontuurlijk kamperen en attributen om je helemaal reisklaar te maken.

Mocht u interesse hebben en onze daktenten toch een keer in het echt willen bekijken, maar kunt u ons niet bezoeken tijdens een van bovenstaande events!?
Dan bent u van harte welkom op de Shop, graag plannen wij een bezoek met u in.

Adres
Ekkersrijt 1337, 5692 AJ Son

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes team Storm,
Evelien 06-12360398 en Marlies 06-15944936