Het verhaal van Pinewood begint in het begin van de jaren negentig. Zoals bij veel bedrijven het geval is, is Pinewood ook op heel kleine schaal begonnen? ? in dit geval weggedrukt in moeders kelder naast een olietank en de dichts bijzijn de buren binnen handbereik . Moeder moest haar auto buiten de garage parkeren zodat er ruimte was om de producten uit te stallen.

In de daarop volgende jaren begon de garage te klein te worden. De voorraden stapelden zich op, en heel de familie hielp mee met de het inpakken en de verzendingen. Dit was de enige mogelijkheid om de kosten te drukken gedurende de eerste jaren en moeilijke tijden.

De collectie, vandaag de dag bestaande uit een breed scala van outdoor kleding met kledingstukken van top tot teen, bestond voorheen uit een extreem kleine collectie producten, namelijk het Canadese gevoerde shirt in verschillende kleurcombinaties! Tegenwoordig heeft dit shirt de welverdiende naam Canada Classic en maakt het zelfs vandaag de dag nog deel uit van onze collectie. Dit product werd zeer gewaardeerd door al onze klanten verspreid over heel het land en heeft nog steeds een zeer trouwe groep tevreden gebruikers die van tijd tot tijd nog steeds nieuwe passende kleding van ons koopt.

Er worden tegenwoordig meer en meer producten aan onze collectie toegevoegd en gedurende het verstrijken van de tijd heeft onze collectie zich uitgebreid van enkele stuks tot honderden kledingstukken in vele verschillende kleurcombinaties.

Gedurende de eerste jaren werden alle kledingstukken in kleine collecties in dezelfde fabriek gefabriceerd.

Om de lijn van producten door de jaren heen te vergroten en tegelijkertijd de goede stabiele kwaliteit te kunnen waarborgen, was samenwerking gewenst met de fabrieken gespecialiseerd in hun specifieke productielijnen waarin het uitblonk. Dit houdt in dat shirts gemaakt worden in fabrieken die shirts naaien en regenkleding gemaakt wordt in fabrieken die alleen regenkleding maken.

Dit heeft geleid tot vele lange reizen in veel verschillende landen en bezoeken aan veel verschillende fabrieken wereldwijd. Deze kwaliteitsbewustzijn en het directe contact met de fabrieken betekent dat vandaag de dag Pinewood leverancier is van hoogwaardige producten tegen concurrende prijzen.

Nieuwsschierig naar welke equipment producten en verschillende modellen daktenten wij aanbieden?
Loop binnen in onze shop op Ekkersrijt Son of bel voor een afspraak voor vrijblijvend advies over onze daktent, verschillende modellen daktenten en equipment voor elke roadtrip, reis en vakantie.
Wist u dat wij onze stormdaktenten nu ook verhuren, zo kun je eerst de daktent een keer zelf ervaren voordat je een daktent aankoopt.
groetjes team Storm
Evelien en Marlies

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.