De leukste logeerplekken!
Bij de eerste stappen in het Buitenland word je al geprikkeld. Een kleurrijk kunstwerk bij de ingang, een roze slagboom en alles net even anders dan anders. Precies wat de eigenaren van het Buitenland graag willen. Deze camping lijkt in niets op andere campings in ons land. Het is het initiatief van vijf vrienden, waaronder Floortje Dessing, die een plek willen realiseren waar je weg van alles ontspant, ontmoet en waar spontaan mooie gesprekken ontstaan. Een ?vluchthaven? in ons hectische bestaan.

Vanuit Amsterdam gingen de vrienden op zoek naar de perfecte plek voor hun camping, om te eindigen in Nieuw-Amsterdam. Geen grootse bedrijfsplannen, geen doordacht concept, maar een plek waar dingen ontstaan, waar steeds iets nieuws gecre?erd wordt en waar het elke dag iets mooier wordt. Een eigenzinnige, creatieve en kleurrijke camping, voor levensgenieters, kunstenaars, gezinnen met kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, niet-kampeerders en koppels. Een camping voor iedereen. In de zomer een bruisende, uitbundige plek met kleine festivals, muziek, theater en leuke activiteiten. Buiten het hoogseizoen een plek om je terug te trekken, een boek te schrijven, te genieten van de rust, in retraite te gaan en inspiratie op te doen. Welkom, voor bijna alles wat je zoekt!

Niets is standaard bij Camping Buitenland. De kampeerplekken zijn zeer ruim en
liggen verspreid over verschillende velden. Ideale en unieke kampeerplek om te overnachten in je daktent. Omringd door groen, niet afgebakend en met de mogelijkheid je eigen plekje te kiezen. Daarnaast kun je komen logeren in een van de unieke accommodaties. Zelfbouwers, kunstenaars en architecten kregen hier de kans om hun ideale vakantiehuis neer te zetten, wat resulteert in een bijzonder aanbod logeerplekken. Er was slechts 1 voorwaarde (los van veilig en een degelijke constructie): het mag geen standaard bouwwerk worden!

Wat dacht je van de Wildernis, bestaande uit verschillende containers, of de Greenhouse met een kas als woonkamer? Ook bijzonder, een Strandhuis op het platteland en een GVB lijndienst bus omgebouwd tot slaapplek voor vier personen. Een noodgebouw van een school is nu een heel toffe plek met buitenbad: De Hut. Zoveel leuks en moois, bijna onmogelijk om te kiezen! Gelukkig verandert Camping Buitenland bijna dagelijks zodat je meer dan genoeg redenen hebt om terug te komen en elke keer iets anders te proberen.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.